
برای دانلود باید ثبت نام کنید یا وارد شوید
برای دانلود باید ثبت نام کنید یا وارد شوید
برای دانلود باید ثبت نام کنید یا وارد شوید
برای دانلود باید ثبت نام کنید یا وارد شوید
برای دانلود باید ثبت نام کنید یا وارد شوید
برای دانلود باید ثبت نام کنید یا وارد شوید
اگه حساب کاریتون پاک شده و موقع ورود میگه حساب پیدا نشد اینجا کلیک کنید
ارتباط با پشتیبانی تلگرام
فصل دومشو نمیزارید؟
یه فصله اما دو پارت
زیبا.با دیدن این انیمه نظرم در مورد ژانر مکا عوض شد.۹ از ۱۰
یکی از بهترین توسعه ی شخصیت هایی که توی انیمه ها دیدم برای این انیمه بود و این انیمه یک مقدار مناسبی از تراژدی و لحظات شاد رو توی خودش داشت اگر مثل من از پایانش خوشتون نیومد و بنظرتون خیلی پایان بازی داشت باید بگم که میتونید برید و لایت ناول یا رمان این اثر رو بخونید و اگر بگسم که این انیمه شاهکار و لایت ناولش یک اثر هنریه دروغ نگفتیم مثلا اخرین جلدی که تا الان ترجمه شده جلد ۱۳ است با اینکه ۱۴ جلد اومده و باید بگم من موقع خوندن جلد ۱۳ ام انقدر غرق این بودم که شاید ساعت ها پای لپتاپ بودم و داشتم این رو میخوندم و وقتی که تمومش کرده بودم واقعا ناراحت بودم و اینقدر کلافه شده بودم بخاطر اتفاقاتی که افتاد که لپتاپو خاموش کردم رفتم ۱ ساعت پیاده روی کردم تا یکم مغزم سبک شه (جلد ۱۳ حقیقتا ۹۵ درصدش تراژدی بود لحظه ی شاد اصلا نداشت)
از کجا خوندی؟ میتونی آدرس یا راهنمایی بدی؟
انقدر قشنگ بود رفتم لایت ناولشو خوندم🥀
از نظرم عالیه.پایانس هم قشنگه.از لحاظ گرافیک و شخصیت هاش و اینا هم خیلی خوب عمل کرده.البته این رو هم اضافه کنم زمان فایت هاش یه مقدار کیفیتش پایین می اومد،گه بخاطر داستان خوبی که داشت قابل چشم پوشیه.پیشنهادش می کنم
سلام میشه اسم چند تا انیمه غمگین رو بگین
Nana_your lie in april
تاکوپی خوبه،خاطرات پلاستیکی هم خوبه میشه گفت توکیو غول هم تا یه حدی هست
ولی اگه سینمایی بخوای ببینی سرود قلب ها،صدای خاموش ،می خواهم پانکراست رو بخورم،به سوی جنگل کرم های شبتاب، مدفن کرم های شب تاب.دیگه فک کنم همینا برای اینکه افسردگی بگیری کافی باشن.
خیلی فوق العاده است
فصل بعدش کی میاد؟
فک نکنم بیاد
غمگینه ولی پایانشم قشنگه ، حتی بجا نمره ۸ میشه ۱۰ داد بهش ، البته از نظر من